Go Back

Docent Aviation Operations Officer - mbo

Rotterdam, Netherlands
19/02/19 10:25
1 Applications
Job Type:
Part Time
Salary:
[n/a]
Start Date:
23 april
Ter overbrugging van zwangerschapsverlof zoeken wij met ingang van 23 april een tijdelijke docent Aviation Operations Officer  voor  tien lesuren per week  op de locatie Waalhaven Z.z. 16 in Rotterdam.

STC Group is de verticale vakinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie. Met passie voor ons eigen vak leiden wij (toekomstige) professionals op. Jong en oud, van vmbo- tot masterniveau, is bij ons welkom voor een gedegen beroepsopleiding of training.

 

Binnen het STC mbo college Logistiek & Vervoer leiden wij jongeren op voor een carrière in de logistiek, wegtransport, luchtvaart en rail. Dit doen we dagelijks met een team van gedreven docenten en instructeurs.  Liefde voor ons vak en de branche en oprechte interesse in de leefwereld en behoeftes van onze studenten is wat ons dagelijks motiveert. Binnen het mbo college Logistiek & Vervoer bieden we zowel bbl- als bol-opleidingen aan op niveau 1 tot en met 4. 

 

Leren door te ervaren staat bij STC voorop. Ook op de hypermoderne locatie aan de Waalhaven Z.z. 16 in Rotterdam, de thuishaven van dit college. Hier bevinden zich allerlei innovatieve faciliteiten zoals het Living Logistics Lab en simulatoren die een rol spelen tijdens de opleiding van onze studenten. 

 

Als docent Aviations Operations Officer verzorg je lessen binnen het vakgebied luchtvaart. Denk hierbij aan operationeel management op een luchthaven, wet- en regelgeving, meteo, aviation communication. De lessen worden in het Nederlands gegeven, maar een goede beheersing van de Engelse taal is een must. Daarnaast moet je als docent ook toetsen beoordelen en afnemen. Je geeft tien uur les aan twee klassen in het eerste en tweede leerjaar. In totaal zijn dit circa 28 studenten op mbo niveau 4. De uren zijn flexibel in te roosteren, maar vinden bij voorkeur plaats op een maandag, dinsdag of vrijdag.

 

Onze ideale collega weet zijn vakkennis over te dragen aan onze studenten in de leeftijd van 16 tot 20 jaar en is bereid mee te denken om het bestaande lesmateriaal verder te ontwikkelen vanuit zijn of haar praktijkervaring. Daarnaast heb je:

 

  • minimaal vier jaar operationele werkervaring binnen de luchtvaart;
  • ervaring met het geven van lessen en/of trainingen;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • een hbowerk- en denkniveau;
  • een flexibele instelling en affiniteit met de drie kernwaarden van STC Group: nieuwsgierigheid, vakmanschap en respectvol.

 

Wat bieden wij?  
Wij bieden je een uitdagende maar evenwichtige omgeving waar leren én werken leuk is. Je gaat aan de slag in een enthousiast en hecht team met circa twaalf gedreven collega’s op de locatie Waalhaven Z.z 16 in Rotterdam. 

 

Op deze functie voor tien lesuren is de cao mbo van toepassing. Het betreft een tijdelijke aanstelling tot aan de zomervakantie en een salaris in schaal LB. Ook bieden wij een eindejaarsuitkering, een flink aantal vakantiedagen, een interessante woon-werkvergoeding, een tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering en een prima pensioenregeling.    

 

Onze aanpak kenmerkt zich onder andere door een voortdurend streven naar verbetering en innovatie. Leading in Learning noemen we dat.

 

Wil je meer weten? 
Heb je inhoudelijke vragen over deze functie, bel dan met Sharon Timmermans via 06 - 19 001 785, onderwijsmanager Luchtvaart binnen het STC mbo college Logistiek & Vervoer. Vragen over de sollicitatieprocedure stel je aan Tamara Pols, recruiter, via 010 - 448 62 00.

 

Solliciteren? 
Wil je solliciteren, klik dan op de button ‘solliciteren’ en laat uiterlijk 28 februari 2019 je cv en motivatie achter.

 

Goed om te weten: het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Shortlist Email this jobFeatured Jobs


Indotronix international corporation
Avionics Technician
Performs a variety of duties in ...Advertisements
Visit Analytics